1
1

 

Behandlingar – Klippningar Priser inkl moms
Kortare klippning på Drop in 520:-
Normal klippning på Drop in 560:-
Längre klippning på Drop in 600:-
Lugg på Drop in 190:-
Hår-rakning eller krans-klippning 330:-
Barn under 8 år på Drop in 370:-
Pensionärsklippning från 390:-
Skäggklippning trim och linjer med kniv 300:-
Helrakning/Skäggklippning 300:-
Färgbehandlingar från 1550:-
Slingbehandlingar från 1250:-
Vid tidsbeställning tillägg +50:-
Spraytan 370:-
Öronhåltagning 195:-/hål

Öronhåltagning

Vi erbjuder en lugn och enskild miljö där vi tar hålen. Vi tar emot öronhåltagning på Drop in och har ett stort utbud av fina läkörhängen i både nickelfritt stål och titan. Går även att köpa hem löst.

Skägg och rakning

Vi erbjuder alltifrån helrakning med kniv till fintrimning av ditt skägg (helrakning endast tidsbokning 021-18 22 00). I shopen finns det ett stort utbud produkter som hjälper dig och ditt skägg från American Crew och Sharper of Sweden.

Färg, vård och styling

Vi på Klippstugan erbjuder professionella frisörer som hjälper er till det resultat som önskas. Vi stylar och vårdar ert hår och utför även borttagning av ögonbryn med tråd, vi utför också borttagning av hår på överläpp och övriga ansiktet.

C.M by KEVIN MURPHY är vår färgleverantör och vi har ett nära samarbete för att hela tiden följa utvecklingen inom färg och klipptekniker. Färgen värnar om dig som kund, frisören och miljön. C.M består av honung, sheasmör och granatäpple som vårdar, stärker och ger håret en enorm glans. C.M är crueltyfree samt ppd- och ammoniakfritt.

Vi jobbar mycket med vårdande för- och efter behandlingar så att ditt hår mår bra och skall se friskt, glansigt och välmående ut. Olaplex är ett av de märken som hjälper våra frisörer att få det fantastiska resultat som du förtjänar.

Vi har välutbildade frisörer som hjälper dig med uppsättningar eller styling vid speciella tillfällen.

Kom gärna in för en konsultation och dialog kring ditt önskade resultat samt om prisbilden.

För prisförslag på just dina önskemål ring eller kom in till oss. Vi rekommenderar att boka tid för behandlingar men i mån av tid kan vi även ta emot på Drop in.

hårtvätt-klippstugan